SKO OG ARBEJDSFODTØJ

SKO OG ARBEJDSFODTØJ

Blandt vores mange modeller i sko, har vi alt til en lang række brancher, brugere og behov. Skoene er udviklet i tæt samarbejde med brugerne, som jo er dem der virkelig ved, hvad behovet er. Uanset, om du er til smarte og sporty modeller eller rå og robuste, er du garanteret kvalitet, slidstyrke og sikkerhed.

Sika - Fusion Snøresko
Add to
+

Sika - Fusion Snøresko

 
Læg i kurv

Super let og komfortabel snøresko af åndbart og slidstærkt Permair® læder. Ekstra skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU. Sålkonstruktionen sikrer stabilitet og minimerer risikoen for vridskader. Indlægssålen er er antibakteriel, svedtransporterende og hurtigttørrende. Inderfór af svedabsorberende, åndbart og slidstærkt microfiber. Fås i sort og hvid.

Produktbeskrivelse

Ekstra skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU
Åndbart, vandafvisende og slidstærkt Permair® læder. Med perforeringer for ekstra høj åndbarhed
Inderfór af svedabsorberende, slidstærkt og åndbart microfiber
Ekstra slidstærk indlægssål med stødabsorberende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svedtransporterende og hurtigttørrende
0,43 kg - Vægten er for ½ par i størrelse 42.

Filer
Størrelsesguide


Størrelsesguide

KATALOGER SKO

Undgå ømme fødder og minimer risikoen for vridskader, forstuvninger og knoglebrud – vælg en sko der passer til DINE fødder. Vi giver dig kompetent rådgivning med på vejen, så du får fodtøj der passer til dit arbejde.