ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

F Engel - X-treme sømløs T-shirt, Herre
Add to
+

F Engel - X-treme sømløs T-shirt, Herre

 
Læg i kurv

Smart og funktionel T-shirt i sømløst design som giver den ultimative komfort. T-shirten er fremstillet i en let og fleksibel metervare og har mesh paneler for øget ventilation. Metervaren sikrer god åndbarhed samt absorberer let sved og tørrer hurtigt så komforten bliver ekstra høj. T-shirten har trykt nakkelabel.

Produktbeskrivelse

Let og fleksibel metervare
Sømløst design for ultimativ komfort
Absorberer let sved og tørrer hurtigt
Mesh paneler for øget ventilation
Trykt nakkelabel for maksimal komfort

77% Polyamid / 23% Polyester

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.