ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

F Engenl - X-treme mellemlagscardigan
Add to
+

F Engenl - X-treme mellemlagscardigan

 
Læg i kurv

Behagelig midlayer fremstillet i let og strækbart materiale. Den har blød fleece på indersiden og panel i ærmer/sider i svedabsorberende materiale for øget komfort. Lynlås i front. Mange funktionelle lommer – hvor yderlommerne er lukket med lynlås. To indvendige lommer. Der er elastiskafslutning i bunden samt i ærmerne. Reflekspipings ved skuldre for og bag for øget synlighed.

Produktbeskrivelse

Let og strækbart materiale
Blød fleece på inderside
Paneler i ærmer og sider i svedabsorberende materiale
Mange funktionelle lommer – yderlommer lukket med lynlås
Elastik afslutning i bunden og ærmerne
Reflekspipings for øget synlighed

Yderstof 95% Polyester / 5% Elastan, 250 g/m²

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.