ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

F. Engel - X-treme hoodie Sort, Herre
Add to
+

F. Engel - X-treme hoodie Sort, Herre

 
Læg i kurv

Behagelig hoodie fremstillet i let og strækbart materiale. Hoodien har børstet inderside for øget komfort. Praktisk kængurulomme foran med vandskyende lynlås. Paneler i ærmer og sider i ergonomisk snit giver maksimal bevægelsesfrihed Forlænget bagstykke. Justerbar hætte med snøre. Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt. Reflekspipings på skuldre for øget synlighed.

Produktbeskrivelse

57% Bomuld / 38% Polyester / 5% Elasthan, 280 g/m²

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.