ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

Blåkläder - Fleece Jakke Evolution, Herre
Add to
+

Blåkläder - Fleece Jakke Evolution, Herre

 
Læg i kurv

Teknisk stretch fleece jakke med kropsnær pasform lavet af et fleksibelt materiale med god åndbarhed. Fleecen isolerer mod kulde, tørrer hurtigt og holder dig tør og varm - selv ved hårdt arbejde.
For optimal pasform og komfort, har jakken forlænget ryg og tommelfingerhul. Passer perfekt under skal jakke ved lavere temperaturer.

Produktbeskrivelse

92% polyester, 8% elastan, børstet inderside, quick dry

Filer
Størrelsesguide


Størrelsesguide

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.