ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

Blåkläder - Vinterjakke , Herre
Add to
+

Blåkläder - Vinterjakke , Herre

 
Læg i kurv

Funktionel vind- og vandtæt vinterjakke med tapede sømme, fleece foret krave og aftagelig hætte, der er justerbar.
Den har mesh for på de store sved zoner for at transportere fugt væk fra kroppen.
Jakken er udstyret med en række lommer, såsom brystlomme til kuglepenne eller mobiltelefon, inderlomme og forlommer med lynlås og indvendig fleece.
Refleksdetaljer på front, ryg, hætte og ærmer. Ærmeafslutningen kan justeres med velcro og har tommelfingerhul. Perfekt til at bære under de kolde vinterdage.
Certificeret i henhold til EN 342 beklædning til beskyttelse mod kulde med vinterbuks model 1810 og EN 343 beklædning mod dårligt vejr

Produktbeskrivelse

100% polyester, twill, mekanisk stretch, lamineret, vandtæt 11.000 mm, vindtæt, åndbarhed 4.000 g/m²/24H (Ret 6,3), 150 g/m

Filer
Størrelsesguide


Størrelsesguide

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.