ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

Blåkläder - High Vis Vinter buks
Add to
+

Blåkläder - High Vis Vinter buks

 
Læg i kurv

Varmt foret vinter buks i et sejt og slidstærkt materiale. Buksen er tilgængelig i to materialer: 1900- bævernylon materialet som er slidstærkt og vandafvisende , og i 1977- materialet som er slidstærkt samt vind- og vandtæt, begge giver en god funktionel vinter buks. Bukserne har fået gode lommeløsninger som imødeser ethvert behov, så som indstikslommer med fleecefor, baglommer med læg og klap samt tommestoklomme. Knælommer i CORDUAR® kvalitet som er tilpasset alle Blåkläders knæpuder. Knælommerne har velcrolukning forneden, så sneen ikke kan trænge ind. Bukserne har snefang nederst samt lynlås i siden. Der kan sættes løse sømlommer på, model 2183. Certificeret i henhold til EN ISO 20471Kl. 2, sikkerhedsbeklædning med høj synlighed. EN 342.

Produktbeskrivelse

100% polyester, oxford, lamineret, vandtæt 15.000 mm, vindtæt, åndbarhed 4.000 g/m²/24H (Ret 8,5), 200 g/m²

Filer
Størrelsesguide


Størrelsesguide

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.