ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

F Engel - X-treme skaljakke
Add to
+

F Engel - X-treme skaljakke

 
Læg i kurv

Smart og lækker skaljakke fremstillet i et stræk- og åndbart materiale der giver øget komfort og bevægelighed. Jakken kan kombineres med model 1371-604 og 5370-604 som har zip-in detalje. Jakken har tapede sømme og er vind- og vandtæt. Skjult lynlås med trykknapper i front. To rummelige forlommer med trykknapper Brystlomme lukket med vandskyende lynlås. 2 indvendige lommer lukket med velcro. Jakken har aftagelig hætte og ærmer med rib vindfang – begge med reguleringsmuligheder. Forlænget bagstykke. Reflekspipings for øget synlighed.

Produktbeskrivelse

Vind og vandtæt med tapede sømme
Stræk -og åndbart materiale
Kan kombineres med model 1371-604 og 5370-604
Skjult lynlås med trykknapper i front
Rummelige forlommer med trykknapper
Brystlomme med vandskyende lynlås
Aftagelig hætte med reguleringsmuligheder
Ærmer med rib vindfang og reguleringsmuligheder
Forlænget bagstykke
Reflekspiping for øget synlighed

Yderstof 94% Polyester / 6% Elastan, 195 g/m² WP = 20000 Pa / Ret = 15 m² Pa/W

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.