PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Maternity Trousers Dame
Add to
+

Sunwill - Maternity Trousers Dame

 
Læg i kurv

Ventebukser i en regular fit pasform med en støttende effekt. De er fremstillet til at yde maksimal komfort og kombinerer høj bevægelsesfrihed med stil, hvorfor bukserne er ideelle til en travl dag på arbejdet. Når du rejser, bevæger dig rundt eller endda sidder ved et skrivebord hele dagen, vil denne buks altid holde formen og holde sig rynkefri. Indbyggede detaljer som den flade forside med knæfor og et blødt, elastisk mavebælte sikrer ekstra komfort og sikkerhed.

Produktbeskrivelse

Ventebukser i et regular fit med en støttende effekt.

Smukke og behagelige ventebukser
Snydelommer og lynlås
Blød elastisk overdel, der dækker maven
Krølfri – også når du er i bilen eller flyet
Flad forside med knæfor for ekstra komfort.
Behagelig og alsidig

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.