PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Buks, Modern Fit, Dame
Add to
+

Sunwill - Buks, Modern Fit, Dame

 
Læg i kurv

Disse damebukser i modern fit pasform er et moderne bud på et par klassiske habitbukser til kvinder. Bukserne er fremstillet i en rynkefri uldblanding i førsteklasses kvalitet med ekstra stræk, der gør dem ekstremt behagelige at have på. Denne buks er designet med fokus på anvendelighed og bevægelsesfrihed og er ideel til alle, der har brug for at se skarpe og professionelle ud hele dagen. Bukserne byder på fine detaljer som to skrå forlommer og paspolerede baglommer med knapper.

Produktbeskrivelse

Damebukserne i modern fit er et mere moderne bud på et par klassiske habitbukser til kvinder.

Moderne damebukser
Attraktiv kvalitet, der indeholder uld
Krølfri – også når du er i bilen eller flyet
Stræk – gør det muligt for bukserne at følge kroppens bevægelser for øget komfort
2 skrå lommer
Paspolerede lommer bagpå med knap
NOS – Never out of stock (Aldrig udsolgt)

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.