PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Blazer, Modern Fit, Dame
Add to
+

Sunwill - Blazer, Modern Fit, Dame

 
Læg i kurv

Denne blazer i modern fit er et moderne bud på en klassisk blazer til kvinder. Blazeren er fremstillet i kvalitetsmateriale med masser af plads til at bevæge sig, så du kan føle dig komfortabel samtidig med, at du fremstår professionelt. Blazeren er det oplagte valg til dig, der arbejder i et hektisk arbejdsmiljø. Den er designet til at være praktisk og kan styles med en kjole, nederdel eller bukser. Prikken over i’et er de to forlommer med klap, en inderlomme og en slids bagpå, som giver øget bevægelsesfrihed.

Produktbeskrivelse

En blazer med to knapper til kvinder i modern fit er et mere moderne bud på en klassisk jakke til kvinder.

Moderne pasform
Figursyet blazer til kvinder
Blazer med to knapper i lækker kvalitet.
Behagelig og alsidig til både arbejde og fest
Blazeren har to lommer med klap
Indvendig lomme.
Slids bagpå for øget bevægelse
NOS – Never out of stock (Aldrig udsolgt)

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.