PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Blazer, Dame
Add to
+

Sunwill - Blazer, Dame

 
Læg i kurv

Traveller blazeren i modern fit pasform er en alsidig jakke til kvinder fremstillet i førsteklasses kvalitetsmateriale. Den er skåret i en flatterende figursyet facon og passer perfekt til de matchende bukser eller sammen med et tørklæde eller en bluse. Den rynkefri finish gør blazeren ideel til kvinder, der ønsker et professionelt look, men samtidig har brug for at være praktiske. Blazeren har fine detaljer med to knapper foran, to lommer med klap, en inderlomme og en slids bagpå, der fuldender jakken og dit look.

Produktbeskrivelse

Moderne pasform
Figursyet blazer til kvinder
Blazer med to knapper i lækker kvalitet.
Krølfri – også når du er i bilen eller flyet
Behagelig og alsidig til både arbejde og fest
Ideel til rejser
Blazeren har to lommer med klap
Indvendig lomme.
Slids bagpå for øget bevægelse
NOS – Never out of stock (Aldrig udsolgt)

Yderstof: 52% Polyester / 43% Uld / 5% Elastan
For: 100% Polyester

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.