PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Blåkläder - Service knickers med Stretch, Dame
Add to
+

Blåkläder - Service knickers med Stretch, Dame

 
Læg i kurv

Moderne dame knickers i et let, men slidstærkt materiale lavet af et hurtigtørrende materiale, der gør dem perfekte til indendørs arbejde eller udendørs i varmt vejr. De har god pasform og for optimal bevægelsesfrihed har de stretchpaneler på udvalgte områder. Har blyant- og knivlomme tilpasset til både højre og venstre hånd samt lårlommer med indvendige lommer i mesh til mobil.

Produktbeskrivelse

65% polyester, 35% bomuld

Filer
Størrelsesguide


Størrelsesguide

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.