PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Nederdel m. elastik i taljen, Dame
Add to
+

Sunwill - Nederdel m. elastik i taljen, Dame

 
Læg i kurv

Nederdelen i modern fit pasform er det oplagte valg til den matchende blazer eller vest. Nederdelen er foret, alsidig og fremstillet i førsteklasses materiale, som er en flatterende tilføjelse til det professionelle look. Den rynkefri finish, elastisk talje og flad overflade gør nederdelen til et behageligt valg for alle, der har brug for at være aktive og samtidig se professionelle ud. Nederdelen har to forlommer og en slids bagpå, der fuldender looket.

Produktbeskrivelse

Yderstof 52% Polyester / 43% Uld / 5% Elastan
For 96% Polyester / 4% Elastan

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.