PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Buks, Dame
Add to
+

Sunwill - Buks, Dame

 
Læg i kurv

Traveller bukserne til kvinder er et par klassiske habitbukser. De er fremstillet i et alsidigt kvalitetsmateriale i regular fit pasform med elegant struktur. De er ekstremt flatterende, professionelle og nemme at sætte sammen med tørklæder eller bluser. Det ekstra knæfor og den behagelige, rynkefri finish gør buksen ideel til alle, der har brug for et professionelt og praktisk look dagen lang. Der er tilføjet designdetaljer med to skrå forlommer og paspolerede baglommer.

Produktbeskrivelse

Almindelig pasform
Damebukser i lækker kvalitet.
Krølfri – også når du er i bilen eller flyet
Ideel til rejser
Flad forside med knæfor for ekstra komfort.
2 skrå lommer
Paspolerede baglommer
Behagelig og alsidig til både arbejde og fest

Yderstof 52% Polyester / 43% Uld / 5% Elastan
For 100% Polyester

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.