PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Kort nederdel, Dame
Add to
+

Sunwill - Kort nederdel, Dame

 
Læg i kurv

Traveller nederdelen i modern fit pasform til kvinder har et flot snit, er foret og fremstillet i et førsteklasses kvalitetsmateriale. Nederdelen er et flatterende alternativ til en kjole, en længere nederdel eller habitbukser og passer perfekt til den matchende blazer eller vest. Med en rynkefri finish er nederdelen et behageligt valg til dig, der både er aktiv og vil se professionel ud på samme tid. Nederdelens detaljer med to knapper foran og slids bagpå fuldender looket.

Produktbeskrivelse

Kort nederdel i modern fit til damer. Nederdelen har et flot snit, er foret og fremstillet i et førsteklasses kvalitetsmateriale.

Moderne pasform
Fint foret nederdel i en lækker kvalitet.
Krølfri – også når du er i bilen eller flyet
Behagelig og alsidig til både arbejde og fest
Nederdelen har en flad forside for ekstra komfort
Nederdel med 2 lommer foran
Slids bagpå for øget bevægelse
NOS – Never out of stock (Aldrig udsolgt)

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.