PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Buks med Elestik i taljen, Dame
Add to
+

Sunwill - Buks med Elestik i taljen, Dame

 
Læg i kurv

Traveller bukserne i en komfortabel pasform er et par klassiske habitbukser til kvinder. Bukserne er fremstillet i kvalitetsmateriale med ekstra plads for øget bevægelsesfrihed. De har et løst, elegant snit med en behagelig elastik i taljen, som giver ekstra strækbarhed. Med ekstra knæfor og en behagelig rynkefri finish er bukserne ideelle til dem, der foretrækker ekstra støtte til de travle og aktive dage. Med to skrå forlommer og paspolerede baglommer er der tænkt over enhver detalje.

Produktbeskrivelse

Yderstof 52% Polyester / 43% Uld / 5% Elastan
For 100% Polyester

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.