PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Clipper - Rome Pants Men´s Regular Fit
Add to
+

Clipper - Rome Pants Men´s Regular Fit

 
Læg i kurv

Rome is made in a viscose blend that with the combination of elastane gives a feeling of complete freedom of movement without feeling restricted.
Casual and comfortable yet elegant in a very clean and classic design.
Looks like a pair of dress pants but with the comfort and feel of joggers.
Elasticated waistband with drawstrings. Two side pockets and a back pocket.

Produktbeskrivelse

Viscose 65%
Polyamide 30%
Elasthane 5%

Filer
størrelsesguide Dame


størrelsesguide Dame
størrelsesguide Herre


størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.