PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Clipper - Munich Polo Shirt SS Regular Fit, Herre
Add to
+

Clipper - Munich Polo Shirt SS Regular Fit, Herre

 
Læg i kurv

Træt af ildelugtende syntetiske fibre og svedige bomuldspoloshirts?

Så skal du bruge Sportwool. Sportwool er et funktionelt strikket materiale lavet af 100% ekstra fin merinould på indersiden og 100% polyester på ydersiden.

Denne unikke kombination giver dig en række fordele:

  • Naturlig lugtbeskyttelse.
  • Naturlig temperaturregulering.
  • UV-beskyttelse.
  • Hurtig tørretid og strygefri.
  • Stor farvestabilitet.

München er lavet i vores innovative og funktionelle Sportwool for en langvarig behagelig følelse, selv under stressede situationer og hårdt arbejde.
Kombinerer det bedste inden for moderne menneskeskabt fiberteknologi med de dokumenterede egenskaber af ultrafin merinould.

Produktbeskrivelse

Polyester 75%
Uld (Merino) 25%

Filer
størrelsesguide Dame


størrelsesguide Dame
størrelsesguide Herre


størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.