PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Five-Pocket Bukser - Fitted Fit
Add to
+

Sunwill - Five-Pocket Bukser - Fitted Fit

 
Læg i kurv

Vores ultrafleksible bukser i fitted fit pasform er en smart og afslappet musthave, der passer til enhver mands garderobe. Med fem rummelige lommer, fleksibilitet og øget komfort er denne buks perfekt til heldagsbrug, uanset hvor du er. Bukserne kan styles på utallige måder - sæt dem sammen med en skjorte for et aftenlook, eller med en t-shirt eller sweater til afslappede weekender. Bukserne har nøje udvalgte detaljer med jeansinspirerede signatursyninger på baglommerne, der fuldender looket.

Produktbeskrivelse

Vores ultrafleksible Fitted bukser er en smart og afslappet musthave, der passer til enhver mands garderobe.

Bukser i Super stretch
Fitted fit
5 lommet buks
Super Stretch- gør at bukserne er meget elastiske og giver sig i alle retninger
Metervaren vender tilbage til oprindelig form efter brug
NOS - Never out of stock

62% Polyester / 32% Viskose / 6% Elastan

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.