PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Jeans, Fitted Fit, Herre
Add to
+

Sunwill - Jeans, Fitted Fit, Herre

 
Læg i kurv

Hvis du kan lide at gå med jeans, vil du elske vores klassiske jeans i en fitted fit pasform. De er fremstillet af superstretch materiale og er specielt designet til heldagsbrug og yder maksimal komfort. De er slidstærke, sofistikerede og meget behagelige at have på. Disse jeans fås i flere vaskevarianter, hvilket vil sige, vi har den helt rigtige farve og stil - uanset dine præferencer. Disse jeans har klassiske jeanslommer, møntlomme og lynlåslukning.

Produktbeskrivelse

92% Bomuld / 6% Elastomultiester / 2% Elastan

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.