PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Jeans, Fitted Fit, Herre
Add to
+

Sunwill - Jeans, Fitted Fit, Herre

 
Læg i kurv

Hvis du er typen, der kun har brug for ét par jeans, så er vores klassiske jeans i fitted fit pasform det oplagte valg. De er slidstærke, sofistikerede og meget behagelige at have på. De har alt, du har brug for i et par jeans. Bukserne fås i et bredt udvalg, så du kan vælge den farve, der passer til dig, og sammensætte dit ønskede look. Med indbygget superstretch-materiale er disse jeans designet til heldagsbrug og maksimal komfort. Selvom de er et smartere alternativ til almindelig denim, har de stadig alle de detaljer, du forventer - klassiske jeanslommer, møntlomme og lynlåslukning.

Produktbeskrivelse

Hvis du kun behøver ét par jeans, så lad det være vores klassiske Fitted jeans.

Fitted fit
Lækker superstretch metervare
Jeansen findes i fleres forskellige vaske
Superstretchen sikrer god komfort og en perfekt pasform
Foran er der jeanslommer samt en møntlomme
Klassiske påsatte jeans-baglommer bagpå
Bukserne er med lynlåslukning
NOS - Never out of stock

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.