PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

J H F - Club Blazer 30, Dame
Add to
+

J H F - Club Blazer 30, Dame

 
Læg i kurv

Vores moderne Club blazer er udstyret med super bløde skulder og skræddersyet talje. Turn up lomme på brystlomme til tørklæde. Lukning med to knapper. Brystlomme og to lommer i taljen. Ærmer med fire knapper. Ensfarvet for i krop og mønstret i ærmer med antibakteriel behandling. Konstruktionen har et groftvævet udtryk, som virker mindre formelt. Dobbelt slids i ryggen på herremodellen. Ingen slids i ryggen på damemodellen.

Produktbeskrivelse

70% uld, 30% polyester.

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.