PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

J H F - Purple Bow 142 Regular, Herre
Add to
+

J H F - Purple Bow 142 Regular, Herre

 
Læg i kurv

Sofistikeret Oxford skjorte med imponerende 20% Freefit træk. Yderst komfortabel, blød og ikke mindst strygefri. Knapper med tone i tone. Patenteret miljøvenlig efterbehandling. Todelt bærestykke sikre blødt kurvet udseende over skuldre og giver en større bevægelsesfrihed. Tapede sømme hjælper skjorten til at stå skarp vask efter vask uden folder. Moderne cut away krave med skjulte knapper. Lange ærmer. Rundt snit på manchetter med huller til manchetknapper. 4 mm knapper bidrager til et moderne udseende. Kan maskinvaskes.

Produktbeskrivelse

96% bomuld, 4% free fit stretch.

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.