PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

J H F - Purple Bow 141 Regular fit, Herre
Add to
+

J H F - Purple Bow 141 Regular fit, Herre

 
Læg i kurv

4-vejs stræk med non-iron behandling er endnu en ny og innovativ kvalitet fra os. Med 360 graders stræk funktion er skjorten så komfortabel som en vævet skjorte kan blive.
Skjorten er produceret i letvægts blød poplin kvalitet. 2-delt bærestykke sikrer blødt kurvet udseende over skuldre og giver en større bevægelsesfrihed.
Tapede sømme hjælper skjorten til at stå skarp vask efter vask uden folder.
Moderne krave med skjulte knapper.
Lange ærmer. Rundt skråsnit på manchetter med huller til manchetknapper.
Klassiske knapper i 2,5 mm perlemors farvet luksuriøst look.
Kurvet snit på nederste del af skjorten.

Produktbeskrivelse

100% bomuld
Kan maskinvaskes.
Strygefri patenteret miljøvenlig efterbehandling.
2-lags kompakt langstablet bomuld, som giver det bedst mulige resultat.

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.