PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

J H F - Indigo Bow 130 Regular, Herre
Add to
+

J H F - Indigo Bow 130 Regular, Herre

 
Læg i kurv

Ekstra blød og let skjorte med stræk. Easy Care efterbehandlet. Den er smart, afslappet og komfortabel. Todelt bærestykke sikre blødt kurvet udseende over skuldre og giver en større bevægelsesfrihed. Button down krave med skjulte knapper. Lange ærmer med rund kant på manchetter med ekstra knaphul til manchetknapper. 4 mm knapper giver en god følelse og et moderne udseende.
Kurvet snit på nederste del af skjorten. Kan maskinvaskes.

Produktbeskrivelse

95% bomuld / 5% elastan.

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.