PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Harvest -  Yellow Bow 50 Skjorte, Regular Fit K/Æ
Add to
+

Harvest - Yellow Bow 50 Skjorte, Regular Fit K/Æ

 
Læg i kurv

Herre skjorte med korte ærmer

Yellow Bow er vores roll-up-your-sleeves-and-get-to-work skjorte.
Det er en solid klassisk skjorte med moderne skræddersyede detaljer.
Denne højt-ydende skjorte er lavet i vores yndlingsmixede twill med en ekstra unik Easy Care-behandling.

Produktbeskrivelse

Twill skjorte, ensfarvet. 60% bomuld, 40% polyester.
Kan maskinvaskes. Patenteret miljøvenlig Easy Care-behandling giver en unik finish, der gør tekstilet: - strygefri - luksuriøst og blødt - hurtigttørrende 2-lags kompakt langstablet bomuld, som giver det bedst mulige resultat.
2-delt bærestykke sikrer blødt kurvet udseende over skuldre og giver en større bevægelsesfrihed. Tapede sømme hjælper skjorten til at stå skarp vask efter vask uden folder. Semi cut-away krave. Lange ærmer.
Enkelte skråsnit på manchetter med huller til manchetknapper. 4 mm knapper giver en god følelse og et moderne udseende. Kurvet snit på nederste del af skjorten

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.