PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

J H F - Purple Bow 48 Slim Fit, Herre
Add to
+

J H F - Purple Bow 48 Slim Fit, Herre

 
Læg i kurv

Jacquardskjorte med moderne mønster. Vævet i fint mikromønster. Her er tilføjet vores nye naturlige stræk. Dette tilfører stoffet en høj non-iron klasse og øger bevægeligheden med op til 12%. Kan maskinvaskes. Strygefri patenteret miljøvenlig efterbehandling. Todelt bærestykke sikrer blødt kurvet udseende over skuldre. Tapede sømme hjælper skjorten til at stå skarp vask efter vask uden folder. Moderne krave og skjulte knapper. Lange ærmer. Blødt skråsnit på manchetter med huller til manchetknapper. Perlemorsfarvede knapper for luksuriøst look. Kurvet snit på nederste del af skjorten

Produktbeskrivelse

100% bomuld

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.