PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

J H F - Indigo Bow 34 Regular fit, Herre
Add to
+

J H F - Indigo Bow 34 Regular fit, Herre

 
Læg i kurv

Den ligner en klassisk vævet skjorte, men den er faktisk strikket. Dette sker ved at bruge vores dobbelt 60 kompakt garn og en blød behandling som giver et luksuriøst udseende og blød følelse. Strygefri. Todelt bærestykke sikre blødt kurvet udseende over skuldre og giver en større bevægelsesfrihed. Moderne cut away krave med skjulte knapper. Lange ærmer. Rundt skråsnit på manchetter med huller til manchetknapper. Klassiske knapper i 2,5 mm perlemorsfarvet luksuriøst look. Kurvet snit på nederste del af skjorten. 100% kompakt bomuld. Kan maskinvaskes. Findes i regular, slim og damemodel.

Produktbeskrivelse

Materiale:100% bomuld

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.