PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

J H F - Indigo Bow Regular fit, Herre
Add to
+

J H F - Indigo Bow Regular fit, Herre

Varenr: 2903201
0,00 DKK ekskl. moms
0,00 DKK inkl. moms

Klassisk Oxford skjorte. Forvasket for en blød og lækker overflade.
Button down krave. Todelt bærestykke sikrer blødt kurvet udseende over skuldre og giver en større bevægelsesfrihed. Herremodel med brystlomme. Lange ærmer. Rundt snit på manchetterne. Naturlig hvide knapper. Kan maskinvaskes.

Produktbeskrivelse

100% bomuld.

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.