PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Blazer, Modern Fit, Herre
Add to
+

Sunwill - Blazer, Modern Fit, Herre

 
Læg i kurv

Denne klassiske jakke i modern fit er det foretrukne valg som en del af dit yndlingssæt. Jakken er skræddersyet til at have en let, smal pasform, som giver et moderne og sofistikeret snit, du kan bære til enhver lejlighed. Med krølfrit design og ekstra komfort med slids bagpå, er jakken det ideelle valg, når du skal rejse. Med to lommer med klap, brystlomme og tre indvendige lommer er der rigeligt med plads til alt det, du har brug for.

Produktbeskrivelse

Den klassiske jakke i tilpasset pasform er dit foretrukne valg i dit todelte yndlingsoutfit.

Modern fit
Klassisk habitjakke i en lækker kvalitet
Jakken er let faconsyet
Krølfri - selv når du sidder i bilen eller flyet
Behagelig og anvendelig til både arbejde og fest
Ideel til rejsebrug
Blazeren har to lommer med klap
Paspoleret brystlomme
Indvendig er der 3 lommer
Slidsen bagpå giver øget bevægelighed
NOS - Never out of stock

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.