PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Spring Copenhagen - Mr. Pepper
Add to
+
Spring Copenhagen - Mr. Pepper
Spring Copenhagen - Mr. Pepper

Spring Copenhagen - Mr. Pepper

Varenr: 2000
300,00 DKK ekskl. moms
375,00 DKK inkl. moms

Mr. Pepper er en ikonisk kvalitets peberkværn i FSC®-certificeret egetræ, hvor peberet indstilles fra fint til groft ved at justere på hovedet.

Det geniale design gør, at du slipper for, at peberet drysser ud på bordet.

Mr. Pepper fås også i en samlet pakke med sin udkårne Mrs. Salt.

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.