PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Merry Time - 5-pocket pants, Dame
Add to
+

Merry Time - 5-pocket pants, Dame

 
Læg i kurv

Klassisk 5 pocket buks i en behagelig og let stofkvalitet med superstræk i sort twill. Bukserne har en slim pasform, som er kropsnær med en løsere silhouette over knæ og fod.

15660-430-09 / Slim, Høj Talje - Sort, er en tætsiddende buks med høj talje i en behagelig og let stofkvalitet til helårsbrug. Den er lavet i vores velkendte og gennemtestede stof med superstræk, der holder farven vask efter vask. Den gode kvalitet gør, at bukserne holder formen så man undgår knæ eller at de bliver større i løbet af dagen.

Produktbeskrivelse

Materiale: 69% bomuld, 27% polyester, 4% elastan

Buks med høj talje
Slim pasform
Indfarvet stof der holder farven vask efter vask
Sort twill
Formsikker superstræk kvalitet

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.