PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Klasssike Bukser, Modern Fit, Herre
Add to
+

Sunwill - Klasssike Bukser, Modern Fit, Herre

 
Læg i kurv

Klassiske bukser med tilpasset pasform, som er uundværlige i garderoben. Med stræk og krølfrit stof holder bukserne faconen selv i bilen, toget eller flyet, samtidig med at de altid giver en stor grad af bevægelsesfrihed og maksimal komfort. Bukserne er halvforet, har skrålommer foran, paspolerede lommer bagpå og silikone i linningen, der holder skjorten på plads, så du altid ser skarp ud.

Produktbeskrivelse

Klassiske bukser med tilpasset pasform, som er uundværlige i garderoben

Klassiske bukser
Modern fit
Flot kvalitet der indeholder uld
Krølfri - selv når du sidder i bilen eller flyet
Stretch- gør at buksen følger kroppens bevægelser for øget komfort
Metervaren vender tilbage til oprindelig form efter brug
Silikone bånd i linning - så skjorten holdes på plads
2 skrålommer
Paspolerede lommer bagpå med knap
NOS - Never out of stock

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.