PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Klassiske Bukser, Modern fit, Herre
Add to
+

Sunwill - Klassiske Bukser, Modern fit, Herre

 
Læg i kurv

Disse klassiske bukser i modern fit pasform er fantastiske, uanset om du skal på kontoret, til fest eller til andre sociale arrangementer. En speciel blanding af uld, polyester og Lycra® sikrer, at de holder formen, og gør, de holder et friskpresset look hele dagen. Bukserne er designet med silikone i linningen, hvilket hjælper med at holde skjorten på plads. Bukserne er halvforet og er designet med skrålommer foran og paspolerede lommer bagpå med knapper.

Produktbeskrivelse

Yderstof: 53% Polyester / 43% Uld / 4% Elasthan
Foer: 100% Polyester

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.