Mascot - Sikkerhedssko S3 med BOA® Fit System Sikkerhedssko
Add to
+

Mascot - Sikkerhedssko S3 med BOA® Fit System Sikkerhedssko

Varenr: Lukkes og åbnes med BOA®, der består af
0,00 DKK ekskl. moms
0,00 DKK inkl. moms

BOA® Fit System er fremstillet af ekstremt slidstærke materialer i høj kvalitet. Med BOA® kan du dreje for hurtig, ubesværet præcisionspasform.
Overmateriale af slidstærk CORDURA®/Kevlar®/Dyneema®.
Den ergonomiske aluminiumtåkappe giver ekstra beskyttelse til de yderste tæer og øget bevægelsesfrihed.
Fleksibelt sømværn af specialtekstil øger komforten og hindrer kuldebroer. Ydermere er tekstilsømværnet større og beskytter dermed mod søm og skarpe genstande på et bredere område sammenlignet med stålsømværn.
Stabiliseret med det MASCOT-patenterede multifunktionsgelenk, der gør fodtøjet velegnet selv på ujævne underlag eller ved arbejde på stiger.
Sålmateriale af PU/gummi er specielt udviklet til krævende miljøer, varmebestandig op til 300° C kontaktvarme.
Sålen er kuldebestandig og ekstra skridsikker, så du står godt fast selv i kolde miljøer.
Sålen er olie- og benzinresistent.

Produktbeskrivelse

Lukkes og åbnes med BOA®, der består af drejeknap, snørebånd og guides. Overmateriale af slidstærk CORDURA®/Kevlar®/Dyneema®. Tåkappe af aluminium er ergonomisk formet. Sømværn af specialtekstil. Multifunktionsgelenk stabiliserer og har indbygget komfortskum. Mellemsål af PU. Slidsål af gummi, ekstremt skridsikker. Indlægssåler er udtagelige, antistatiske og slidstærke. Fugt optages og afgives effektivt. Pronose af PU er formstøbt. Sålen er olie- og benzinresistent. Sålen er varmebestandig op til 300°C kontaktvarme. Stigegreb. Indlægssål er stødabsorberende. Velegnede til knælende arbejde. Bagkappe. Non marking ydersål - smitter ikke af.

Filer
størrelsesguide


størrelsesguide