HANDELSBETINGELSER

Disse betingelser gælder for køb via www.sortberghansen.dk

Pris
Alle priser er inkl. moms.

Valuta
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms og afgifter.

Betalingsmuligheder
Betalingskort

Betalingskort
Vi modtager følgende betalingskort: Visa, Dankort. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved bestillingen.

Gebyrer
Selvom vi er pålagt at betale gebyr for betalingskorttransaktioner, opkræves der intet gebyr, når du handler hos Sortberghansen.dk.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Levering
Levering sker KUN til Danmark.
Levering sker hovedsageligt via GLS.
Under normale forhold finder levering sted indenfor 5-10 hverdage.
Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores rækkevidde, feks. ved vareknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer og udgåede varer. Ved væsentlig forsinkelse, vil vi så vidt muligt underrette køber herom. Er du i tvivl om din levering, er du altid velkommen til at kontakte sortberghansen.dk, og vi kan lokalisere din pakke.

Leveringsomkostningerne
Leveringsomkostninger på kr. 80,- betales af køber og bliver automatisk pålagt og præsenteret, når du går til "kassen" for at afgive din ordre.

Fortrydelsesret
Ved fortrydelse af et køb skal køber rette henvendelse til sortberghansen.dk.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dato du har modtaget varen. Vare med logo kan dog ikke returneres.

Fortryder du købet, kan du for egen regning sende varen tilbage til sortberghansen.dk, der har faktureret varen, senest den 14. dage efter modtagelsen, eller du kan nægte at modtage varen, når den leveres. Hvis du sender varen retur, skal den være i væsentlige samme stand og mængde, som da du modtog den.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, hurtigst muligt efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Pengene tilbagebetales via bankoverførsel. Derfor skal du oplyse os din banks navn, registreringsnummer, samt kontonummer.

Reklamationsbehandling
Ved reklamation skal køber rette henvendelse til sortberghansen.dk.

Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage til os. Du kan finde vores kontaktoplysninger under kontakt i hovedmenuen. Det er en forudsætning, at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejlen. Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen. Du kan klage skriftligt.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Hvis sortberghansen.dk modtager en klage fra en forhandler over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Og vi vil i fællesskab straks tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Skal varen tilbagesendes til forhandleren, sker dette uden omkostninger for kunden.

SortbergHansen ApS
Struer Landevej 6
7500 Holstebro
Cvr. Nr. 30199855
ks@sortberghansen.dk

Nyhedsbrev

Bliv opdateret om nye varer og tilbud via vores nyhedsmail, som vi udsender ca. 1 gang månedligt. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev