ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

Blåkläder - Softshell Vest, Dame
Add to
+

Blåkläder - Softshell Vest, Dame

 
Læg i kurv

En smart og fleksibel softshell vest designet til kvinder, ideelt som det yderste lag, når du har behov for varme, men stadig ønsker stor bevægelsesfrihed. Stretch panelerne i ryggen giver god ventilation, komfort og fleksibilitet. Materialet er vindtæt, og fleece foret i kraven er blødt og behageligt mod huden.

Produktbeskrivelse

100% polyester, 2-lags, ribstop, vandafvisende

Filer
Størrelsesguide


Størrelsesguide

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.