ARBEJDSTØJ

ARBEJDSTØJ

Vi har alt til den professionelle håndværker, restauranter, kantiner, køkkener eller klinikker og garanterer en høj kvalitet. Arbejdstøjet du køber hos os, er fra kendte mærker som Engel, Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur og mange flere.
Vi rådgiver Jer gerne om det rette valg, så I bliver rigtigt klædt på, og vores produktion klarer både tryk og broderi af Jeres firmalogo.
Vores leverandører er på forkant med ergonomi og funktionalitet, og både forbrugere og vaskerier tester kvaliteten løbende.
Vi kommer altid gerne forbi, så medarbejderne kan finde de rigtige størrelser og modeller.

Blåkläder - Regnbuks LEVEL 2
Add to
+

Blåkläder - Regnbuks LEVEL 2

 
Læg i kurv

Regnbukser til dig med arbejdsopgaver, der kræver slidstærkt og fleksibelt regntøj. Bukserne er vind- og vandtætte med svejsede sømme. God pasform med bred elastik på bagsiden, justerbare og aftagelige elastik seler og justerbare benafslutning med knapper. Let tilgængelige lommer som lårlomme med læg og klap, tommestoklomme med ekstra lomme og knivholder og åbning med klap for brug af sømlommer. Bukserne er forstærket på knæ og nederste del af bukseben. Certificeret i henhold til EN 343, beskyttelsesbeklædning mod dårligt vejr.

Produktbeskrivelse

100% polyester, PU-belagt, vind-og vandtæt, åndbar

Filer
Størrelsesguide


Størrelsesguide

KATALOGER ARBEJDSTØJ

Er du på jagt efter slidstærkt, funktionelt og sikkerhedsrigtigt arbejdstøj, kan du være sikker på, at vores danske og europæiske leverandører sikrer at de altid er på forkant med gældende krav til arbejds- og sikkerhedsbeklædning.

Vælg mellem mærker som Engel, Blåkläder, Projob, Mascot, Kansas, Snickers m.fl.
Vi har smarte webshop-løsninger vi tilpasser til Jeres firma – læs mere her.