PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Nimbus - PHOENIX Knitwear, Dame
Add to
+

Nimbus - PHOENIX Knitwear, Dame

 
Læg i kurv

Vores Phoenix cardigan er et absolut musthave til årstidens koldere dage. Den er spundet i en super fin merino blend og er udført med en fully fashion finish.

Derudover har dameversionen en feminin rundhals, påsatte ærmer og elegante knapper. Herreversionen har two-way lynlås, saddle sleeve skuldre og en mere fast krave. Dette gør Phoenix til det perfekte lag, ved både casual og mere formelle lejligheder.

• Fully fashion super fin strik
• Rund halsåbning
• Feminin knaplukning

Produktbeskrivelse

Metervare 50% merinould, Biella Yarn/ 50% anti-peeling akryl

Filer
Størrelsesguide


Størrelsesguide

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.