PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Matterhorn - Messner Parka jakke, unisex
Add to
+

Matterhorn - Messner Parka jakke, unisex

 
Læg i kurv

Parkas jakke 3/4 lang med et hav af gode detaljer, en god pasform og dejlig varm når det bliver koldt. Jakken er vind-og vandafvisende og har 4 udvendige lommer, hvoraf de 2 brystlommer er med lynlås, foruden der er en skulderlomme også med lynlås.Imiteret pels på kraven, som kan knappes af hætte, som også er aftagelig. Jakken kan justeres i taljen samt nederst i jakken.

Produktbeskrivelse

Materiale: Ekstra kraftigt nylon
For: Nylon med 180g padding.

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.