PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill- Jeans Regular Fit, Herre
Add to
+

Sunwill- Jeans Regular Fit, Herre

 
Læg i kurv

Disse regular fit-jeans er et par moderne jeans, som aldrig går af mode og er et musthave i basisgarderoben. Selvom disse jeans bestemt er en moderne opgradering, har de stadig alle de detaljer, der får et par jeans til at skille sig ud. Syningerne er i to farver og lynlåsgylpen, jeanslommerne og møntlommerne er holdt i det originale og velkendte denimlook. Disse jeans er fantastiske at have på, fordi komforten er enormt høj. Den indbyggede stræk gør, at du kan bruge dem dagen lang og stadig have lyst til at tage dem på igen næste morgen.

Produktbeskrivelse

99% Bomuld / 1% Elasthan

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.