PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Carite 2-Way Stretch Pants
Add to
+

Carite 2-Way Stretch Pants

 
Læg i kurv

"Denice Pant er en flot fitnessbuks, som kan bruges til sport og fritid.
Denice Pant er lavet i vores populære 2-way stretch kvalitet, som har en stor elasticitet, der gør den fantastisk at have på til alt slags sport eller fritid.
Elastikrib i taljen bagpå, som er med til at holde buksen på plads.
Beltloops, lommer og smart detalje med synlig knap.
Lommer foran og smal elastik med snorstopper regulering i bund, som giver en god fleksibel pasform.

Produktbeskrivelse
  • Super strækbar
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • Hurtigtørrende"

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.