PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Klassisk Bukser, Fitted, Herre
Add to
+

Sunwill - Klassisk Bukser, Fitted, Herre

 
Læg i kurv

Vores klassiske bukser i fitted fit pasform er fremragende til rejse, arbejde eller fest, fordi de er praktiske, komfortable og tidløse. Den specielt udvalgte blanding af uld, polyester og Lycra® sikrer, at de holder formen og et friskpresset look hele dagen, selv når du er i bilen eller på flyet. Silikonelinningen hjælper skjorten med at blive på plads. Bukserne har fine detaljer med skrålommer foran, paspolerede lommer med knapper bagpå og knæfor for øget komfort.

Produktbeskrivelse

Fitted fit
Krølfri - selv når du sidder i bilen eller flyet
Silikone bånd i linning - så skjorten holdes på plads
Flad front med knæfor for øget komfort
2 skrålommer,
Paspolerede lommer bagpå
Ideel til rejsebrug
Behagelig og anvendelig til både arbejde og fest
NOS - Never out of stock

Yderstof: 52% Polyester / 43% Uld / 5% Elastan
For: 100% Polyester

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.