PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Blazer, Modern Fit, Herre
Add to
+

Sunwill - Blazer, Modern Fit, Herre

 
Læg i kurv

Denne blazer i modern fit pasform er et musthave og er udstyret med to knapper i en klassisk pasform. Du kan bruge den sammen med et par lækre SUNWILL jeans for et afslappet look eller dresse den op med et par habitbukser. Denne jakke er ideel, uanset om du har lange, stillesidende dage på jobbet eller om du har en aktiv hverdag. Den tilføjede slids bagpå jakken sikrer god bevægelsesfrihed, og vil altid, grundet SUNWILLs unikke Traveller kvalitet, have et smart- og krølfrit look. Denne blazer kommer med to lommer med klap, en brystlomme og tre indvendige lommer.

Produktbeskrivelse

Yderstof: 53% Polyester / 43% Uld / 4% Elasthan
Foer: 100% Polyester

Størrelsesguide:
Normal: 42-86
Short: 22-39
Long: 90-130

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.