PROFILTØJ

PROFILTØJ

Hos Sortberg+Hansen finder du altid et stort og varieret udvalg af firmatøj, som egner sig godt til både tryk og broderi. Vi finder, i samråd med Jer, på kreative idéer og løsninger, der passer til Jeres virksomhed og budget. Det er vigtigt at brande sig på den helt rigtige måde, og vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe firmaer med at vælge det rigtige tøj til forskellige formål. 
Så uanset om det gælder en virksomhed eller en forening, har vi det helt rigtige. Vi har alt, hvad I skal bruge til messen, kontoret eller fritiden, og vi synes det er vigtigt, at man afspejler sit firma eller sin forening i sin påklædning. Det har en rigtig god reklameværdi, og andre er aldrig i tvivl om, hvor man hører til.

Sunwill - Klassiske Bukser - Regular Fit, Herre
Add to
+

Sunwill - Klassiske Bukser - Regular Fit, Herre

 
Læg i kurv

Disse klassiske SUNWILL bukser i regular fit pasform er fremragende til arbejde, byture eller til lettere fysisk krævende aktiviteter. Bukserne udmærker sig ved at være praktiske, komfortable og tidløse. En speciel blanding af uld, polyester og Lycra® sikrer, at de holder formen og ser friskpresset ud hele dagen. Bukserne er designet med silikone i linningen, som hjælper skjorten med at blive på plads. Bukserne har skrålommer foran og paspolerede lommer med knapper bagpå. Derudover er de halvforet, hvilket giver øget komfort.

Produktbeskrivelse

Yderstof 52% Polyester / 43% Uld / 5% Elastan
For 100% Polyester

Filer
Størrelsesguide Dame


Størrelsesguide Dame
Størrelsesguide Herre


Størrelsesguide Herre

KATALOGER PROFILTØJ

Med mærker som ID Identity, Bosweel, Harvest & Frost, Clique, Clipper og mange andre, spænder sortimentet bredt, alt lige fra jeans og T-shirts til skjorter og jakkesæt.
Du er sikker på, altid at finde noget der passer lige netop dit behov.