Gaveartikler

Gaveartikler

Påskøn dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med en gave fra en af vores kendte brands. Vi har et bredt sortiment fra anerkendte mærker som Rosendahl, Bitz, Holm, Kay Bojesen, Kähler, Lyngby, Normann Copenhagen og mange flere. Fælles for dem alle er, at det er kvalitetsprodukter, og unikke produkter, som vi kan stå inde for. Hvad end det gælder julegaven, jubilæumsgaven, eller ’tak for indsatsen’ gaven, så tag et kig i vores kataloger og lad dig inspirere. Hvis I synes, det er svært at vælge den rigtige gave, så tilbyder vi også en valg-gaveshop med nøje udvalgte produkter, der passer til Jeres medarbejdere, og vi pakker naturligvis gaverne pænt ind, så de er lige til at lægge under træet. Vi har noget for enhver smag og ethvert budget.

 

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

 

Kataloger Gaveartikler

Et gavekort er også en rigtig god mulighed. Det kan være en jungle at finde den helt rigtige gave, og svært at beslutte sig. Derfor kan man vælge mellem 5 priskategorier, og et stort udvalg blandt en lang række kendte mærker. Man kan altid få en test-kode, hvis man er nysgerrig efter at se, hvad der gemmer sig bag de forskellige kategorier.
Her er noget for enhver smag, og modtageren har et helt år til at bruge gavekortet. 
Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

 

Nyhedsbrev

Bliv opdateret om nye varer og tilbud via vores nyhedsmail, som vi udsender ca. 1 gang månedligt. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev